2016. szeptember 9., péntek

9.fejezet - Elraboltak?! #1


"Egyszer csak egy villanás, zajok és bumm... Sötétség..."Meglepődtem. A könyv üres volt, de nem csak elöl hanem az összes lapja. Egy árva kis írás vagy betű se volt benne. Tehetetlenül zártam be a könyvet és dobtam az ágy végébe. Egy nagyot sóhajtottam és elkezdtem gondolkodni. Azt mondta Dennis hogy valami féle rúna segít nekünk... Hirtelen álltam fel és indultam el az íróasztalom felé. Elővettem egy lapot és egy ceruzát majd megpróbáltam valamit alkotni, de nem sikerült. Bárhogy is törtem a fejem semmi sem jutott az eszembe, így elkezdtem értelmetlen vonalakat rajzolni hátha kijön valami ábra, de nem éreztem ugyan azt a bizsergető érzést az ujjamban mint akkor. Reménytelenül dobtam arrébb a ceruzát. Gyerünk Naomi, ne legyél ilyen béna! Próbáltam ösztönözni magam, de minden hiába. Megfordultam a székemen és az ágyamon heverő könyvre pillantottam. Lehet hogy ez tényleg csak egy hülye könyv. Felálltam, majd ledobtam magam az ágyra, becsuktam a szemem és hagytam hogy kipihenjem magam ezzel együtt hagytam, hogy berántson egy álom a fekete lyukba.

- Naomi! Naomi! Naomi! - ismeretlen hangokat hallottam magam mellől. Az iskola előtt álltam én és...Én. A hatalmas udvaron van egy gyönyörű cseresznye virág fa. Ez alatt álltam háttal saját magamnak. A hajamat néha-néha megcsapta a szél, de nem mozogtam, mintha csak bámultam volna magam elé. Megpróbáltam közelebb menni, de ekkor egy fekete elmosódott árny jelent meg mögöttem. A fa alatt lévő énem nem mozdult, de a lábaim mozgásra késztettek és sebes léptekkel közelítettem meg magam. Mikor már majdnem hozzáértem a saját vállamhoz koppanást hallottam.

Kinyitottam a szemem és hirtelen ültem fel. Előttem állt Dennis Copper kezében a lámpámmal, amit szerintem levert a helyéről.
- Te...?
- Én csak érted jöttem. - jelentette ki, majd a lámpát visszarakta a helyére és elindult felém.
- Miért is? - álltam fel az ágyról és az ajtó felé kezdtem lépkedni. Nagyon fura volt... Mikor az ajtóhoz értem megmarkoltam a kilincset és mikor leakartam nyomni valaki megelőzött. Hátra akartam fordulni megnézni ki az, de minden elsötétült.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ha tudni szeretnétek a folytatását komizzatok/iratkozzatok fel!
(Csak hogy tudjam hogy itt vagytok)


4 megjegyzés: